Liseler Arası Genç Kızlar Masa Tenisi İlçe Birinciliğini Okulumuz Kazandı!

Okulumuz genç kızlar masa tenisi takımı, büyük bir başarıya imza atarak ilçe düzeyinde düzenlenen turnuvada birinci oldu. Öğrencilerimiz Elif Kar, Melike Yılmaz, Hevin Ademoğlu, Medine Kar ve Birgül Bilici gösterdikleri üstün performansla rakiplerini geride bırakarak bu önemli başarıya ulaştılar.

Turnuvada sergiledikleri olağanüstü performansla dikkatleri üzerlerine çeken genç sporcularımız, özverili çalışmalarının meyvelerini topladılar. Öğretmenleri Ramazan Aslan'ın rehberliğinde, disiplinli ve kararlı bir şekilde çalışarak elde ettikleri bu zaferle gurur duyulacak bir başarı elde ettiler.

Bu önemli birincilik, okulumuzun spor alanındaki başarısını bir kez daha ortaya koymuştur. İl düzeyinde yapılacak olan müsabakalarda ilçemizi gururla temsil edecek olan öğrencilerimiz, başarılarıyla adlarından söz ettirecekler.

24-11-202324-11-2023

Yayın: 24.11.2023 - Güncelleme: 24.11.2023 11:36 - Görüntülenme: 112