Zeka Oyunlarıyla Sosyalleşiyorum

Projemiz Hakkında: Öğrencileri, zihin ve zeka oyunları ile sosyalleştirmeyi, arkadaşlarıyla iletişim kurmayı ve topluma uyum sağlamayı planlıyoruz. Öğrencilerin oyunlarla iyi-kötü, doğru-yanlış, başarı ve başarısızlık yaşamasını istiyoruz. Ayrıca, oyun oynarken çocukların karar verme, hafıza tutma, stratejik düşünme, gözlem, akıl yürütme, problem çözme, anlama, uygulama, analiz, sentez ve değerlendirme gibi zihinsel becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, kursta kullanılabilecek ve kurslara olan ilgisini artırabilecek ve böylece akademik başarılarına katkıda bulunabilecek zihin ve zeka oyunları ile çocukların zihinsel becerilerini geliştirmeyi planlıyoruz. Öğrenciler, turnuva yarışmaları ve okullar arası etkinlikler yoluyla öğrenmenin eğlenceli yönlerini keşfedebilecek ve iyi arkadaşlar edineceklerdir.

11-01-202111-01-202111-01-2021

Yayın: 11.01.2021 - Güncelleme: 09.03.2024 14:41 - Görüntülenme: 264