Hadi Kutlu MTAL'den Sosyoloji Alanında Ödül: İlçemizi ve İlimizi Gururlandırdı.

Okulumuz bilgisayar bölümünde eğitim gören öğrenciler, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen 2204-A Liseler Arası Proje Yarışması'nda önemli başarılar elde etti. Sosyoloji alanında proje yürüten Fatma Aksoy ve danışmanı Asiye Şirin Tortop, Teknoloji Tasarım alanında ise Rahime Deniz Seyrek, Büşra Gündüz ve danışmanları Zekeriya Keskin ile birlikte okullarını, ilçemizi ve ilimizi başarıyla temsil ettiler.

Hadi Kutlu MTAL'den Sosyoloji Alanında Ödül: İlçemizi ve İlimizi Gururlandırdı.

07-03-2024

Sosyoloji alanında yürütülen proje, bölgede dikkat çekici bir başarı elde etti ve bölge 2.'si olarak ödüllendirildi. Proje, sosyal bilimler alanında özgün bir çalışma sunarak jüri tarafından takdir edildi. Diğer yandan, Teknoloji Tasarım alanındaki proje de önemli bir fikri ve teknik başarı sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

Bu başarılar, sadece öğrencilerin değil, aynı zamanda okulun ve ilçenin de gurur kaynağı oldu. İlçemizdeki liseler arasında tek olan bu başarının, öğrencilerin ve öğretmenlerin özverili çalışmalarının bir ürünü olduğu belirtildi.

07-03-2024

Okul Müdürü Kasım SOLCUKBUGEN, öğrencilerin elde ettiği bu başarıları gururla karşıladıklarını belirterek, "Öğrencilerimizin TÜBİTAK tarafından düzenlenen bu prestijli yarışmada elde ettikleri başarılar, sadece kendi çalışmalarının değil, aynı zamanda okulumuzun ve ilçemizin niteliğini de yansıtmaktadır. Bu başarıların, geleceğe umutla bakmamızı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Bu başarılarla, Hadi Kutlu MTAL öğrencileri, ilçenin ve ilin adını başarıyla duyurmayı başardılar. Gelecek yıllarda da bu tür başarıların artarak devam etmesi temennisiyle, öğrencileri ve danışmanları tebrik ediyoruz.

07-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 21:03 - Görüntülenme: 115