Öğrencilerimiz “First Lego League” Turnuvasında

Mersin'in liseleri arasında düzenlenen yerel bir turnuvada, bilim tutkunu gençler bir araya geldi. Bu heyecan verici etkinlik, "Bilim Kahramanları Buluşuyor" adı altında gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan okulumuz öğrencileri, büyük bir özveri ve heyecanla "FIRST LEGO League Master Pieces" sezonunda yarıştılar.

Yarışmada gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çeken öğrencilerimiz, hem madalya hem de katılım belgesi almaya hak kazandılar. FIRST LEGO League, bilim, teknoloji ve mühendislik alanlarında gençlerin becerilerini geliştirmeyi amaçlayan uluslararası bir organizasyondur ve bu turnuva, gençlerin yaratıcılığını ve problem çözme yeteneklerini sergilemelerine olanak tanır.

Öğrencilerimizin başarısı, sadece onların değil, aynı zamanda okulumuzun ve şehrimizin bilim ve teknolojiye verdiği önemin bir göstergesidir. Katılımcılarımızın emekleri ve yetenekleri, geleceğin liderleri ve bilim insanları olarak parlak bir geleceğe doğru ilerlediğimizi gösteriyor.

Bu başarıyı elde eden öğrencilerimizi gururla tebrik ediyor, gelecekteki başarılarının devamını diliyoruz.

19-02-202419-02-202419-02-202419-02-202416-02-2024

Yayın: 19.02.2024 - Güncelleme: 19.02.2024 08:06 - Görüntülenme: 216