ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuzda 8 Mart'ta Dünya Kadınlar Gününü Kutladık

Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Okul, kadın öğretmenlerinin önemli gününü anlamlandırmak için öğrenciler ve diğer öğretmenlerle birlikte bir organizasyon düzenledi. Etkinlik kapsamında, okul yönetimi tarafından kadın öğretmenlere çiçek takdim edildi.

08-03-2024

Okul Müdürü Kasım Solcukbugen, etkinlik sırasında kadın öğretmenlere hitaben bir konuşma yaparak onların emeklerini ve katkılarını takdir etti. Solcukbugen, kadın öğretmenlerin eğitimdeki rolünün büyük önem taşıdığını vurgulayarak, onların özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca, kadın öğretmenlerin öğrencilere rol model olduğunu ve toplumun geleceği için önemli birer figür olduklarını belirtti.

Etkinlikte, öğrenciler de çeşitli gösteriler ve sunumlarla kadın öğretmenlerine olan sevgi ve saygılarını ifade ettiler. Özellikle öğrencilerin hazırladığı şiirler, şarkılar ve sunumlar duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kadın öğretmenlerin değerini bir kez daha hatırlatarak onların emeklerine ve katkılarına olan minnet ve saygısını dile getirdi.

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 15:11 - Görüntülenme: 149