Mrt

Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Okul, kadın öğretmenlerinin önemli gününü anlamlandırmak için öğrenciler ve diğer öğretmenlerle birlikte bir organizasyon düzenledi. Etkinlik kapsamında, okul yönetimi tarafından kadın öğretmenlere çiçek takdim edildi.

Mrt

Okulumuz bilgisayar bölümünde eğitim gören öğrenciler, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen 2204-A Liseler Arası Proje Yarışması'nda önemli başarılar elde etti. Sosyoloji alanında proje yürüten Fatma Aksoy ve danışmanı Asiye Şirin Tortop, Teknoloji Tasarım alanında ise Rahime Deniz Seyrek, Büşra Gündüz ve danışmanları Zekeriya Keskin ile birlikte okullarını, ilçemizi ve ilimizi başarıyla temsil ettiler.

Mrt

Okulumuzda eğitim gören çocuk gelişimi eğitimi bölümü öğrencisi MeryemKamuk, çevre bilinci ve sıfır atık konularında başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Gerçekleştirilen Sıfır Atık Yarışması'nda, Viranşehir'de bulunan liseler arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Ancak, Merve Kamuk'un özverili çalışması ve yaratıcı projeleriyle ilçe birincisi olması, tüm öğrenci ve öğretmenler tarafından büyük bir gurur kaynağı oldu.